Ombygning – Vi servicerer fra Ry til Silkeborg

Går du med planer for ombygning, men mangler et kompetent og stabilt firma til at stå for arbejdet, så kontakt Tømrermester Ole Andersen.

Vi har gennem mange år udført alle typer om- og tilbygninger, både de små, de komplicerede og de store, og derfor er vi et oplagt valg som total- eller hovedentreprenør.

Unik ombygning eller tilbygning

Vores store force ligger inden for unikke om- og tilbygninger. Ombygninger, hvor skæve vinkler og specialmål skal forenes i æstetik og funktionalitet ud fra kundens specifikke ønsker. Så har du særlige ønsker og krav til din ombygning, kan vi levere løsningen.

Derudover udfører vi naturligvis også mere traditionelle ombygninger, hvor køkken, værelse eller det meste af huset skal have et ansigtsløft. Vi skifter vinduer og døre, lægger nyt gulv eller laver en ny gipsvæg alt afhængigt af dine ønsker.

Ombygning i totalentreprise

Ved stort set alle ombygninger er der brug for flere håndværksgrupper i byggeprocessen, hvilket stiller krav til en professionel byggestyring. Vi har stor erfaring med at stå for total- eller hovedentreprisen, hvor vi med gennemtænkt planlægning og koordinering sikrer en ombygning i højeste kvalitet.

Vælger du os som totalentreprenør, får du samtidig en erfaren sparringspartner, der er med lige fra de første streger på papir til selve udførelsen af byggeriet, hvor vi selv står for tømrer- og snedkerarbejdet.