Renovering

Skal køkkenet rives ned og et nyt opsættes, trænger du til nye vinduer, eller har du brug for et erfarent tømrerfirma til at stå for anden renovering eller modernisering af din bolig, så kontakt Tømrermester Ole Andersen.

Vi har mange års erfaring med diverse renoveringsopgaver, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi klarer alt fra udskiftning af vinduer og lægning af nyt gulv til specialrenovering.

Troværdigt arbejde

Kvalitet, service og troværdighed er fundamentet for vores virke, og det betyder, at du som kunde altid kan regne med den bedste og mest professionelle behandling.

Vi lover ikke noget, vi ikke kan holde, og når vi sætter en start- og slutdato for din renoveringsopgave, kan du være sikker på, at det bliver overholdt.

Tagrenovering

Et tæt og modstandsdygtigt tag er et must for alle boliger, og derfor er det vigtigt at vedligeholde, renovere og eventuelt udskifte taget alt efter behov.

Vi har gennem tiden udført et væld af tagrenoveringer af alle typer tag, og derfor kan du være sikker på en renovering i topkvalitet med os som tømrerfirma.