Tilbygning – Vi servicerer fra Ry til Silkeborg

En tilbygning behøves ikke at være firkantet. Om det er en carport eller en udestue, kan den laves i præcis den form og størrelse, som du ønsker, og det kan vi hjælpe dig med.

Tømrermester Ole Andersen har ekspertisen til at udføre specialbyggede tilbygninger i alle størrelser og former, så du får en unik løsning.

Store og små tilbygninger

Selvom vores speciale er tilbygninger, der ikke har standardmål, er ingen opgaver for store eller små, svære eller lette, til os.

Vi bygger ligeså gerne dit lille træskur i haven, som vi udvider din boligs kvadratmeter med en trekantet tilbygning. Hos os er alle kunder lige vigtige, og uanset opgavens omfang er du garanteret samme gode service og høje kvalitet gennem hele processen.

Fra idé til færdig tilbygning

Som hoved- eller totalentreprenør lægger vi vægt på at være en kompetent sparringspartner gennem hele byggeprocessen. Står vi eksempelvis for totalentreprisen, sørger vi for alt fra tegninger til koordinering af hele byggeriet.

Du får altså en totalløsning på en tilbygning tilpasset dine specifikke ønsker, hvor vi hellere end gerne påtager os arkitektoniske udfordringer.