Totalentrepriser

Byggestyring er en af vores største kompetencer, hvorfor vi hellere end gerne påtager os totalentreprisen eller hovedentreprisen på din renovering, tilbygning eller ombygning.

Det kræver erfaring og viden at stå for planlægning og koordinering af byggeprojekter, og den erfaring har Tømrermester Ole Andersen opbygget gennem mere end ti år i branchen.

Tæt dialog med kunden

Eftersom vi ofte gør os på specielle opgaver, hvor der skal laves unikke løsninger, kræver det tæt dialog med kunden. Vi lægger vægt på, at vi som totalentreprenør er en stærk sparrings- og samarbejdspartner lige fra udfærdigelse af tegninger til finish på projektet.

Det er kundens ønsker, der skal skinne igennem i byggeriet, og gennem den løbende dialog sikrer vi, at alt fra detaljer til helhed bliver som ønsket.

Dygtige samarbejdspartnere

Når vi arbejder i totalentreprise og hovedentreprise, står vores egne veluddannede folk for tømrerarbejdet, mens vi har en række faste samarbejdspartnere inden for blandt andet murere, elektrikere, VVS’ere m.fl., der har samme høje kvalitetskrav som os selv.

På den måde kan vi garantere vores kunder et byggeri i topkvalitet fra inderst til yderst.